Кадър КремълСпоред Путин Украйна няма нужда от Донбас. Западът се опитва

...
Кадър КремълСпоред Путин Украйна няма нужда от Донбас. Западът се опитва
Коментари Харесай

Путин: Украйна няма нужда от Донбас

Кадър Кремъл

Според Путин Украйна няма потребност от Донбас. 

Западът се пробва да трансформира Украйна в самобитен противовес на Русия за лична полза, само че Москва в никакъв случай няма да се помири с това. Истинската самостоятелност на Украйна е допустима единствено в партньорство с Русия. А Донбас не е необходим на Украйна, в това число и тъй като жителите му в никакъв случай няма да одобряват налагания му със мощ ред.

В публикация президентът описа за плана “анти-Русия ”, съобщи Труд

Такива тези застъпва президентът Владимир Путин в публикация, озаглавена “За историческото единение на руснаците и украинците ”, оповестена на уеб страницата на Кремъл.

В публикацията Путин напомня няколкото века обща история на руснаци и украинци и пази теорията, че това е един народ.

Президентът упреква Киев, че трансформира русофобията в своя държавна политика, за което бил замесен от Запада. На този декор жителите на Донбас “грабнаха оръжие, с цел да защитят своя дом, език, своя живот ”, написа Путин, като акцентира, че “Русия направи всичко, с цел да спре братоубийството ”.

“САЩ и страните от Европейски Съюз доста преди 2014 година опитваха да принудят Киев да приключи икономическото съдействие с Москва, малко по малко вкарваха Украйна в рискова геополитическа игра, задачата на която е да трансформира Украйна в преграда сред Европа и Русия, в плацдарм срещу Русия ”, показва Путин и назовава това идея “анти-Русия ”.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР